Wat bof ik toch met mijn werk…

Gisteren heb ik voor Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer de Vervolg I les mogen geven voor de ochtend- en avond groep. Het was een gekke dag, honden waren de trainingsmodus vaak even kwijt 🙃 Ach, dat kan gebeuren, is niet erg…we hebben er op een leuke manier het beste van gemaakt! In de avondgroep (die was echt hilarisch) de honden ‘geprobeerd’ op de foto te zetten. Van een van de cursisten ( dank je wel Michel ) kreeg ik onderstaande foto terug. Best leuk om jezelf een keer ‘aan het werk’ te zien ☺️ DANK voor jullie geduld en goede zin, ik vond het GEWELDIG! Volgende week bij Ashley van Lieshout maar weer de focus op het echte werk!

Naast de lessen op de hondenschool ook nog 2 prive lessen mogen geven.

Charlie is super intelligent en is nu zijn baasje aan het vertellen dat hij makkelijker werkt als de signalen ook duidelijk worden gegeven (zo mooi om te zien)! Die kleine knapperd is in korte tijd zoooooo gegroeid, echt respect voor het trainen!

Terra is klaargestoomd voor de basiscursus, een heerlijke hond om in de groep te mogen hebben. De baasjes willen het beste voor haar, dus ik heb er alle vertrouwen in dat hun doelen worden behaald.

Morgen heb ik een dagje vrij, maar kan niet wachten tot maandag!

Fijn weekeinde! 🐾