Blog

fotomodellen

Mag ik jullie voorstellen aan de leukste honden van de woensdagochtend groep Vervolg III 😍

Naast fantastische fotomodellen kunnen ze ook nog eens geweldig samenwerken met de baas.

Volgende week alweer de laatste les van deze cursus, maar gelukkig gaan ze allemaal door naar de volgende training.

Jullie snappen vast wel dat ik blij ben na dit soort ochtenden 😊 Fijne dag! 🐾


Leuk leuk leuk!

Wat bof ik toch met mijn werk…

Gisteren heb ik voor Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer de Vervolg I les mogen geven voor de ochtend- en avond groep. Het was een gekke dag, honden waren de trainingsmodus vaak even kwijt 🙃 Ach, dat kan gebeuren, is niet erg…we hebben er op een leuke manier het beste van gemaakt! In de avondgroep (die was echt hilarisch) de honden ‘geprobeerd’ op de foto te zetten. Van een van de cursisten ( dank je wel Michel ) kreeg ik onderstaande foto terug. Best leuk om jezelf een keer ‘aan het werk’ te zien ☺️ DANK voor jullie geduld en goede zin, ik vond het GEWELDIG! Volgende week bij Ashley van Lieshout maar weer de focus op het echte werk!

Naast de lessen op de hondenschool ook nog 2 prive lessen mogen geven.

Charlie is super intelligent en is nu zijn baasje aan het vertellen dat hij makkelijker werkt als de signalen ook duidelijk worden gegeven (zo mooi om te zien)! Die kleine knapperd is in korte tijd zoooooo gegroeid, echt respect voor het trainen!

Terra is klaargestoomd voor de basiscursus, een heerlijke hond om in de groep te mogen hebben. De baasjes willen het beste voor haar, dus ik heb er alle vertrouwen in dat hun doelen worden behaald.

Morgen heb ik een dagje vrij, maar kan niet wachten tot maandag!

Fijn weekeinde! 🐾


M(ees) 🐾 & M(ees) 🐾

Gisteren weer een enorm leuke werkdag gehad, mede door de kennismaking met Mees & Mees.

Een aantal overeenkomsten: de naam, enorm lief, super leergierig en enthousiaste baasjes.

Mees de teckel is al wat ouder ( 2 jaar ) en vind het wat lastig als hij een pup tegenkomt: hier gaan we de komende tijd mee aan de slag!

Mees de Australian labradoodle is nog maar 12 weekjes en de baasjes willen het beste voor haar. Gisteren veel informatie gedeeld en alvast tips gegeven om mee te trainen.

Ik kijk ernaar uit om met beide combinaties resultaat te behalen!Laatste les – Vervolg I

Vanmorgen heb ik – samen met Edwin Kuit – de alweer laatste les van Vervolg I gegeven op het mooie zonnige trainingsveld van de hondenschool.

Petje af voor al jullie vorderingen, jullie zijn allemaal weer heel erg gegroeid in de samenwerking de afgelopen weken!

Een aantal combi’s zien we snel weer terug voor Vervolg II die start op 1 mei en/of 4 mei en een aantal gaat eerst van een welverdiende vakantie genieten!

Ik vond het erg leuk om met jullie te werken de afgelopen zaterdagochtenden en zie jullie vast snel weer!

Geniet allemaal lekker van het paasweekeinde 

Liefs, NAN 


🙏🏻 DANKBAAR 🙏🏻

Wat ben ik toch blij met datgene wat ik doe!

Trainen op een mooie locatie, met de zon op de snoetjes, leuke cursisten en knappe honden…wat wil een mens nog meer?!

Vanmorgen zijn we met deze leukerds begonnen aan de cursus Vervolg III – we gaan er een paar leerzame lessen van maken samen!

Voor nu, lekker genieten van deze heerlijke dag! 😎


Laatste les – Vervolg II

Vanmorgen hadden we de laatste les van Vervolg II.

Wat een mooie dag waarin we konden zien dat alle honden zich keurig wisten te gedragen.

De foto’s spreken voor zich denk ik…allemaal kanjers en knapperds 

We gaan lekker door naar Vervolg III, waar we samen nog meer stappen gaan maken! Ik kijk ernaar uit 


Wat een gave zaterdag…!!!

Vandaag stond er veel op het programma, namelijk de DOE DAG voor de geïnteresseerde studenten van de verschillende MBO scholen uit Zoetermeer ….èn de Landelijke Opschoondag, allebei georganiseerd door Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer.

Wat een drukte en vooral een feest om samen met zoveel mensen èn honden bezig te zijn.

De cursisten hadden tijdens de Vervolg I en de puppycursus heel veel extra handjes op het veld om mee te helpen/werken. Wat heeft iedereen het goed gedaan… 🙏🏻

Vervolgens gingen bij heel veel vrijwilligers de mouwen omhoog en is er belachelijk veel troep uit het Westerpark gehaald. Fijn om het samen te doen, maar was zou het beter zijn als we allemaal onze eigen afval (hoe klein ook) in een van de vele vuilnisbakken doen.

Na de lange dag op de hondenschool ook nog langs Noa, mijn kleine blonde vriendinnetje. De familie heeft weer veel info gekregen om toe te passen. Het was een heerlijke afsluiter van de werkdag.

Dank voor de fijne dag ook Edwin Kuit, Rinneke Sikkel, Ashley van Lieshout, Mariella van Eijk, Sannalieke Van Es, Jenoes & Claudia 🥰

Morgen weer een nieuwe dag, met twee privélessen…wat heb ik toch een heerlijke baan!

Tot de volgende keer! 🐾


Hondenweer

Ondanks de 🌧 regen 🌧 is er weer geweldig getraind vanavond!

De pups waren de eerste die de koud en natheid hebben getrotseerd. Wat hebben die ukkies het goed gedaan…en de baasjes uiteraard ook. Het thema van vanavond was spelen, hiermee kunnen de baasjes deze week aan de slag. Een voordeel aan dit weer zijn de paraplu’s op het veld, dit waren gelijk goede oefening voor de socialisatie.

De kanjers van Vervolg II waren allemaal present! Mooi om te zien dat er bij les 2 al meer rust in de groep was dan vorige week. Het stuk gehoorzaamheid ging verrassend goed en ook de onderdelen van de behendigheid sloeg goed aan bij iedereen. Leuk…volgende week weer een stapje verder 👊🏻

Nu is het tijd om op te drogen en op te warmen, maar met liefde!

I LOVE MY JOB! ❤️