Kynologisch instructeur  
Als Kynologisch instructeur ( ook wel hondentrainer genoemd ) kan ik u helpen in het (her)opvoeden van uw hond. Belangrijk in de manier van trainen is dat dat op een leuke, ontspannen en vooral positieve manier gebeurd. Ik werk daarom graag met de clicker; dit is een hulpmiddel om gewenst gedrag van de hond te belonen met iets lekkers.

Als ZZP'er werk ik onder andere als trainster bij Martin Gaus Hondenschool in Zoetermeer waar ik momenteel met veel plezier de basiscursus geef. 
Daarnaast ben ik voor Stichting Hondenzorg & Welzijn als vrijwilligster de vraagbaak voor de baasjes van de herplaatsers uit het buitenland.


Kynologisch masseur

Als Kynologisch masseur kan ik tijdens een klein aantal sessie uw hond leren te ontspannen. Vaak zien we dat de hond moeite heeft met het verwerken van prikkels uit de omgeving, waardoor ze net wat minder luisteren dan wij als baasje zouden willen. Daarnaast kunnen we met hondenmassage bewerkstelligen dat de hond uit zijn hoofd komt en zich meer bewust wordt van zijn eigen lichaam, waardoor veel voorkomende gedragingen ( uitvallen, blaffen, enz.) sterk kunnen verminderen.


E-mailen
Bellen
Map
Info