Beste hondenliefhebbers,

Achterom kijken heeft niet zoveel zin! Wat geweest is, is geweest. Toch heb ik er veel van geleerd... namelijk dat je moet doen wat je leuk vindt en waar je energie uithaalt.

Meer dan trots en dankbaar ben ik dat ik nu als ZZP’er aan de slag ben om mensen te helpen een mooie(re) band te kunnen laten krijgen met hun hond. Waar ik voorheen als Personal Assistant het leven van de directeuren heb vergemakkelijkt, wil ik dat nu voor uw hond en u! De hond staat in deze setting centraal, vandaar de toevoeging in mijn bedrijfsnaam: 

NAN - Dog Assistant

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk onze viervoeters voor ons zijn! Bikkel & Buddha zijn mijn ruwharige dwergteckels en we hebben samen geleerd dat zelfs dit ras trainbaar is. Een goed getrainde hond geeft 'plezier voor twee'! Een en ander heeft ook zijn weerslag op je eigen gemoedstoestand; alles in positieve zin!

Graag begeleid ik u naar het samenleven en werken met een hond waarmee u een plezierige en stabiele band heeft en wederzijds respect … en plezier de kernvoorwaarden zijn. 

Als Kynologisch instructeur kan ik u helpen in de het opvoeden van uw hond, denk dan aan netjes meewandelen aan een slappe lijn, zitten op commando, wachten op de plek waar u uw hond wilt laten wachten, liggen op commando, hierkomen als u dat vraagt en nog zoveel meer.

Als Kynologisch Masseur kan ik uw viervoeter laten ontspannen om daarmee leren beter om te kunnen gaan met prikkels uit de omgeving.

U kunt tevens bij mij terecht voor een goede 'uitrusting' voor uw hond. Ik ben verkooppunt van het geweldige merk Dog Copenhagen, hèt merk voor een goed en comfortabel (anti trek) Y tuig. Daarnaast verkoop ik de voertasjes van EQDog en fijne ronde looplijnen.

Heeft u behoefte aan begeleiding, neem dan vooral even contact met mij op middels mijn contactformulier ;-)

E-mailen
Bellen
Map
Info